Parerea Clientilor Despre Smart Bill

Ivan Adrian

Eu folosesc Smart Bill de aproape un an si sunt f multumit de el. Am facut facturi si in alte limbi, a fost folosit si de personal capabil dar si de analfabeti, si intotdeauna facturile au iest in regula si fara probleme.Felicitari !!!

Ivan Adrian

Cash Control Management srl

M-am lamurit din smart bill. este ok. excelent chiar! atat de simplu incat nici nu observasem. Felicitari !

ceo@outsourcing7.ro

Greenforest

Mentionez ca inca de la inceputuri am fost multumita atit de formatul programului, cit si de usurinta de a se lucra cu el. In ceea ce priveste calitatea serviciilor, fie ca e vorba de vinzare de produs, fie ca este vorba de consiliere tehnica, de asemeni, satisfactia este maxima. Prompti si de ajutor!

Doinita Petre, 0740-116-208, greenforest.ro, scaune-ergonomice.ro

Constantin Ionut Cristian PFA

Buna seara, Vreau sa va felicit pentru acest program excelent cu un raport calitate / pret mai mult decat bun. Mult succes in continuare si la cat mai multi clienti!

cionutcristian@yahoo.com

Braibanato

Buna ziua, Suntem foarte multumiti de programul de facturare oferit de d-voastra, si de promptitudinea cu care ati raspuns la solicitarile noastre atunci cand am intampinat diferite probleme minore. Va dorim succes in continuare!

Florin Bistrian - SC Braibanato srl

George Popovici

Buna ziua, Astept cu nerabdare activarea softului care pina acum este EXCELENT !!! felicitari

George Popovici, georgepopovici.ro@gmail.com

Izocon

Firma noasta a achizitionat programul de facturare Smart Bill in luna dec. 2007 , cautand pe internet un program usor de folosit pentru un volum mare facturi si avize de intocmit. Am descarcat foarte usor programul de facturare Smart Bill Profesional si am reusit din prima zi sa intocmim facturile si avizele necesare. Programul de facturare fiind foarte usor de utilizat, colegii nostri care erau putin obisnuiti cu lucrul pe calculator l-au adoptat foarte repede, neintimpinind greutati in folosirea lui.
Pretul si conditiile achizitionarii lui ne-au convins ca e o solutie buna pentru emiterea de facturi si avize la punctul de livrare a marfurilor noastre. In conditiile unui volum mare de facturi de intocmit programul ne-a ajutat sa eliminam problemele care apareau in conditiile intocmirii facturilor de mana. In acelasi timp rapoartele pe care le pune la dispozitie programul ne ajuta sa obtinem evidente clare si rapide a situatiilor livrarilor si clientilor punctului de lucru care opereaza acest program.
Flexibilitatea si usurinta in exploatare a programului ne-a ajutat sa facem mai eficienta o activitate greoaie care ne solicita timp si personal.

SC Izocon SRL Calarasi

Claudiu@MediaCUT.ro

Este OK, Va multumesc foarte mult pentru promtitudine. Sunteti cei mai buni !!! Felicitari!

Claudiu@MediaCUT.ro, Web: MediaCUT.ro ; TotulDesprePublicitate.ro

besttoner.ro

In primul rand felicitari pentru acest program. foarte complex si usor de utilizat.

office@besttoner.ro

Aurelia Mezei

Multumesc. Felicitari pentru program si multe realizari va doresc.

aurelia_mezey@yahoo.com

Valentin Atanasiu

Buna ziua, in primul rand va felicit pentru acest soft. De curand am luat si un Macbook, si am avut placuta surpriza de a constata ca functioneaza si pe MacOSX. Felicitari!

valentin.atanasiu@gmail.com

SC Abshop Electronics

Stiu ca deja v-am trimis 2 mesaje, dar in ciuda acestui fapt, am sa mai trimit unul. Vreau sa va spun ca de dimineata ma tot joc cu aplicatia dvs. (cea profesionala) si-mi place tare mult! Simpla, aerisita, optiunea de-a importa stocul de produse in format xls, totul facut profesional. Felicitari!

alex_bb23@yahoo.co.uk

Sc Rudbin Grup srl

Avem licenta pentru smart bill profesional. Ce diferenta ar trebui achitata pentru trecerea la profesional plus?Daca se poate cum procedam? Multumim! PS: Felicitari pentru aplicatie ,este usor de operat,"inteligibila" si...foarte prietenoasa!

rudbin.grup@yahoo.com

PFA Codrin Traian

Va felicit pentru initiativa si pentru programul realizat. Este excelent. Cred ca nu voi avea necazrui la finantele publice, pentru faptul ca voi utiliza acest program si nu facturile clasice... Inca odata felicitari.

codrin.traian@yahoo.com

Pc Ambulante srl

Cel mai bun program de facturare pe care l-am vazut pana acuma, felicitari!

office@pcambulante.ro

System Group

Buna ziua, Felicitari inca o data pentru program. Imi place foarte mult.

bitzu_tm67@yahoo.com

Sc TeuroQ SRL Tecuci

Buna ziua, In primul rand vreau sa va felicit pentru calitatea softurilor care le promovati. Ma numesc Top Octavian si detin o un laborator de patiserie (productie si livrare catre terti) si o cofetarie (vanzare si servire-alimentatie publica).

Administrator ing.Top Octavian

Sc TeuroQ SRL Tecuci

Buna ziua, In primul rand vreau sa va felicit pentru calitatea softurilor care le promovati. Ma numesc Top Octavian si detin o un laborator de patiserie (productie si livrare catre terti) si o cofetarie (vanzare si servire-alimentatie publica).

Administrator ing.Top Octavian

SC Dalcross Consulting SRL

Buna ziua, Numele meu este Razvan Pascu si sunt administratorul SC Dalcross Consulting SRL Braila, CUI 20796586. Am comandat de la dvs. acum vreo 2 ani, licenta pentru programul de facturi electronice.Asadar, am avut incredere in acest program inca de la inceput si se pare ca nu m-am inselat si sunteti cu adevarat profesionisti. Va felicit.

Razvan Pascu

Easy Marketing srl

Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul rapid, pentru explicatii si pentru grestul comercial.

Easy Marketing

magazinauto.ro

Buna ziua, In primul rand va felicit pentru noul program de facturare si va doresc cati mai multi clienti.

costel@magazinauto.ro

Interact Networks

Buna ziua, As dori mai intai sa va felicit pentru imbunatatirile aduse aplicatiei. Eu cunosc aplicatia din 2009, de cand am mai avut o tentativa de achizitie.

serban.sandi@interact-networks.ro

Raul Chiocel

Salut si La multi ani pe 2009. Sunt Raul Ghiocel, si folosesc programul dvs. de 6-7 luni, mentionez ca este un program foarte destept si vreau sa va felicit.

Raul Ghiocel

Muntea Marinel Marketing P.F.A

Buna ziua, Va felicit pentru acet program foarte prietenos, simplu si eficient.M-ati impresionat cat de bine ruleaza.

marin_muntea@yahoo.com

S.C. AVAS S.R.L.

Buna ziua! In primul rand felicitari pentru programul realizat. De cand folosesc softul Dvs. timpul acordat intocmirii facturilor s-a redus la un sfert.

S.C. AVAS S.R.L

Stelian Toma

Folosesc programul de facturare Smart Bill din 2008 si sunt foarte foarte multumit. Anul aceste am optat si pentru pachetul premium de salvare a datelor pe server. Recomand tuturor acest program este usor de utilizat, sigur si modern

Stelian Toma

Sectia Drumuri Nationale Arad

Stimati Domni, Vreau sa va transmit cateva consideratii in legatura cu programul de facturare Smart Bill Profesiolan Plus. Utilizarea acestui program a fost determinata de posibilitatea de a folosi facturi generate de programe informatice si renuntarea la facturile pretiparite. Studiind piata ofertei de programe de facturare, ne-am oprit asupra programului Dvs din urmatoarele motive:

  • Ni s-a parut ca are o interfata foarte prietenoasa si fara a fi inutil de incarcata.
  • Permite o numerotare flexibila a facturilor, in functie de necesitatile fiecaruia
  • Permite salvarea acestor facturi si tiparirea lor in orice moment al anului.
  • Permite transmiterea facturilor la debitori prin e-mail.
  • Folosirea acestui program de facturi ne-a permis sa scurtam timpii de intocmire a unei facturi si sa multumim clientii care cheltuiau mult timp de asteptare in vechea varianta.
  • Folosirea programului permite o evidenta mai buna a facturilor emise.
  • Suntem multumiti de acest program de generare a facturilor si pe noi sincer ne-a ajutat mult folosirea lui.

Muresan Ioan - Sectia Drumuri Nationale Arad

Mediteranean Turism Management

SC Mediteranean Turism Management SRL, ca agentie de turism touroperatoare pe Grecia, am ales programul de facturare Smart Bill Profesional Plus intrucat acesta corespunde necesitatilor firmei noastre. Smart Bill Profesional Plus emite facturi proforme si fiscale externe, chitante de incasare, permite personalizarea facturilor, configurarea cotei taxei pe valoare adaugata astfel incat sa corespunda necesitatilor firmei.
Ne declaram foarte multumiti de acest program si il recomandam cu caldura!

SC Mediteranean Turism Management SRL

Tad

Am folosit in anul 2007 programul de facturare SMART BILL Profesional Plus 2007 iar in 2008, Smart Bill Profesional Plus 2008. Programul este foarte usor de utilizat si nu necesita cunostinte tehnice!. Smart Bill respecta legislatia in vigoare si reglementarile noului cod fiscal in ceea ce priveste facturarea fiind un atu in activitatea firmei noastre.
Recomandam cu caldura acest program tuturor celor care vor sa-si usureze munca legata de facturare.

SC Mediteranean Turism Management SRL

Sorin Homorodean

Buna ziua, Ma numesc Sorin Homorodean si vreau sa felicit echipa Intelligent IT pentru promptitudinea si profesionalismul de care a dat dovada ori de cate ori am apelat la sfaturile si ajutorul ei! Initial am achizitionat o licenta Smart Bill 2007 Standard care a raspuns perfect nevoilor mele, iar apoi am achizitionat o licenta Smart Bill 2008 Profesional Plus, dovada ca se lucreaza usor si rapid cu acest program de facturare. Urez echipei Intelligent IT succes in continuare!

ing. Sorin Homorodean

HB Travel

In atentia conducerii Intelligent IT srl,
La mai bine de un an de zile de cand am achizitionat un program de facturare, respectiv Smart Bill 2007 Profesional Plus, ma adresez acum dumneavoastra pentru a va multumi pentru eforturile depuse de echipa pe care o conduceti la realizarea acestui program.
De-a lungul timpului am avut cateva propuneri despre care va pot spune ca in mare parte au fost incluse in program. Se poate sesiza ca Smart Bill 2007 a ajuns la versiunea 1.4 iar Smart Bill 2008 este deja la versiunea 1.2 acoperind tot mai multe dintre nevoile clientilor.
Considerand ca am avut destul timp sa apreciez avantajele utilizarii unui astfel de program de facturare, va asigur pe aceasta cale stimate domn / stimata doamna Director, ca in relatiile comerciale cu tertii, recomand cu caldura programul conceput de echipa dumneavoastra.

Radu HUIBAN, Director Agentie - Sc HB Travel srl Bacau

Bobe Catalin

Buna ziua,Va pot spune (personal) ca am testat multe sisteme de facturare. Acesta este, de departe, probabil cel mai prietenos si rapid in executie. Va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns. Este minunat ca stiti sa faceti business si succes!

Bobe Catalin, office@eyeartltd.ro

CFR IRLU SA

Felicitam echipa Smart Bill pentru seriozitatea , promptitudinea si ajutorul acordat pe tot parcursul folosirii programului de facturare. Acest program de facturare ne-a usurat enorm munca in emiterea de facturi, chitante, avize, proforme. Suntem incantati de alegerea facuta si il recomandam tuturor celor care doresc sa foloseasca un program pentru facturare si sa renunte la facturi tipizate.

SC Intretinere si Reparatii Locomotive CFR IRLU SA