Extinde-ti afacerea cu un magazin online, in doar cateva minute si fara cunostinte tehnice!

Cele mai importante beneficii ale ShopMania BIZ:

  • Primesti toate functionalitatile necesare dezvoltarii unei afaceri eCommerce de succes.
  • Beneficiezi de 100% flexibilitate pentru a-ti personaliza magazinul, ca design sau functionalitati eCommerce.
  • Ai acces la instrumente vitale de SEO si Marketing, pentru vizibilitate sporita in motoarele de cautare.
  • Magazinul tau online include integrare cu sisteme de plata online si servicii de curierat.
  • Folosesti o infrastructura de tip cloud, pentru siguranta si stabilitate maxime.

ShopMania BIZ

Solutia ShopMania BIZ se adreseaza afacerilor care isi propun extinderea canalelor de vanzare prin abordarea zonei de comert electronic. In doar cateva minute, fara cunostinte tehnice, prin cateva click-uri, oricine isi poate crea un magazin online complet functional: atat noii intreprinzatori, cat si afacerile care practica deja activitati de comert traditional.

ShopMania BIZ include o serie de functionalitati avansate de e-commerce, precum optimizarea fluxului operational sau instrumente importante de marketing si analiza a vanzarilor online.

Beneficiezi de posibilitatea de a incarca paleta de produse direct dintr-un fisier de date si iti poti rasplati clientii fideli prin cupoane de reducere si promotii.

Despre ShopMania Net

ShopMania Net dezvolta solutii dedicate pietei de eCommerce inca din 2005, cu accent pe sisteme integrate dedicate crearii si administrarii de magazine online, precum si pe sisteme de comparatie de preturi si smart shopping. Detinand produse proprii de comert online cu versiuni locale in peste 25 de tari, ShopMania Net este cel mai popular provider de solutii eCommerce din Romania si un developer de top la nivel international.

  • Varianta 1 : Cel mai simplu este sa creati magazinul Shopmania Biz pornind de la acest link: Creare Magazin Shopmaniasi veti beneficia automat de 15% discount la prima plata!
  • Varianta 2: Daca nu ati reusit sa creati magazinul de pe link-ul mai sus mentionat, trebuie ca dupa achizitionarea licentei Smart Bill 2017 sa ne comunicati intentia Dvs la adresa cadouclient abcdef smartbill xyz ro
  • In cel mai scurt timp veti fi contactat de cei de la Shopmania Biz in vederea dezvoltarii magazinului Dvs si obtinerii discountului de 15%.
Inapoi la Smart Bill Bonus