Cupon pentru reclama gratuita in reteaua Google

In urma unui efort, am facut posibil sa putem oferi fiecarui client Smart Bill 2017 cadou un cupon Google AdWords in valoare de 200 de lei.

Acum aveti sansa sa incercati cel mai versatil canal de promovare din lume investind doar 50 de lei si fara sa aveti niciun fel de obligatii la final!

Smart Bill va recomanda cu caldura ca macar sa incercati Google AdWords, deoarece ar putea aduce o importanta schimbare in viata afacerii Dvs. Mai ales ca o puteti face aproape gratis!

Cateva lucruri importante si utile de stiut:

  • Cuponul il primiti de la noi, trebuie doar sa-l cereti pe e-mail. Acesta are o valoare de 200 de lei
  • Cuponul se poate activa intr-un cont AdWords nou creat (nu mai vechi de 21 de zile) imediat dupa ce il primiti
  • Dupa ce veti cheltui 50 RON din banii Dvs, sistemul automat va va alimenta contul cu 200 de lei
  • Google este unul dintre cei mai de incredere furnizori din lume, deci nu trebuie sa aveti niciun fel de indoieli
  • Cupoanele sunt generate si primite de la Google Irlanda printr-un parteneriat direct cu Smart Bill si utilizarea lor este reglementata de termenii si conditiile Google

Conditii pentru a primi si utiliza cuponul Google AdWords:

  • Cuponul poate fi cerut si folosit pentru un cont nou AdWords sau pentru unul existent nu mai vechi de 21 de zile de catre orice client Smart Bill 2017.
  • Cuponul se poate activa intr-un cont AdWords nou creat (nu mai vechi de 21 de zile) imediat dupa ce il primiti

In cazul in care sunteti de acord cu cele de mai sus, pentru a intra in posesia cuponului trebuie doar sa fiti client Smart Bill 2017 si sa ne scrieti la adresa cadouclient abcdef smartbill xyz ro. Datorita numarului mare de cereri, livrarea cuponului Google poate dura pana la 7 zile. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati de asemenea la adresa mai sus mentionata.