Smart Bill 2017 Retea - Windows

Smart Bill poate fi utilizat intr-o retea de calculatoare.

Un calculator va fi Server, iar celelalte calculatoare se vor conecta la acesta si vor fi Clienti.

Dupa configurare, programul este complet functional si gratuit de folosit pentru 30 de zile. Dupa aceasta perioada va trebui sa Cumparati o Licenta de Activare a Programului. Acest lucru se face foarte usor completand datele firmei Dvs in pagina de comanda.

Pentru a descarca, va rugam sa completati formularul urmator:


Comanda Smart Bill Retea

Pentru varianta de LINUX, apasati aici.

Pentru varianta de MAC, apasati aici.


Instructiuni Calculator Server :

- Pe Server descarcati si instalati Smart Bill Profesional Plus. Apasati butonul corespunzator de mai sus pentru descarcare.

- Dupa instalare porniti programul si urmati pasii pentru configurarea initiala (cu datele firmei) a programului.

- Pentru configurarea setarilor de retea accesati in meniu sectiunea Configurare -> Configurari Program -> Retea, unde gasiti si detalii pentru efectuarea acestor configurari.

- Detalii suplimentare pentru configurare retea gasiti si in Ghidul de Utilizare programului care poate fi accesat din meniu la sectiunea Ajutor.

- Pe Server, Smart Bill trebuie sa fie pornit pentru a putea fi accesat de clienti.

- De asemenea, setarile (setari retea, firewall, antivirus, utilizatori) Calculatorului pe care este instalat serverul trebuie sa permita conectarea altor calculatoare la el.


Instructiuni Calculatoare Client :

- Pe calculatoarele Client descarcati si instalati Smart Bill Client Retea. Apasati butonul corespunzator de mai sus pentru descarcare.

- Dupa instalare porniti programul si urmati pasii pentru conectarea la Server.

- Instructiuni despre configurare veti gasi in program. - Detalii suplimentare pentru configurare retea gasiti si in Ghidul de Utilizare programului care poate fi accesat din meniu la sectiunea Ajutor.

- De asemenea, setarile(setari retea, firewall, antivirus, utilizatori) Calculatorului pe care este instalat Smart Bill 2017 Client Retea trebuie sa permita conectarea la alte calculatoare.


Pentru detalii suplimentare despre utilizarea Smart Bill in retea va rugam sa accesati sectiune Ajutor Online